FRISØR

DIN FRISØR SKIVE

Din frisør Skive ligger lige udenfor Skive og frisørsalonen tilbyder gratis parkering lige ved døren. Behandlinger i frisørafdelingen indeholder analyse af hovedbund, en grundig vask med shampoo der passer til hovedbund og hår. Hårvasken afsluttes med hårmaske og massage af hovedbund. Dog ikke ved langthårsopsætninger, håret må ikke vaskes samme dag som opsætningen.

Dameklip 345,-
Herreklip 245,-
Maskinklip 195,-
Børneklip 0-2 år 150,-
Børneklip 2-10 år 245,-
Pandehår klip   70,-
Dame vask, føn, sæt 295,-
Opsætning pr. ½ time uden oprulning 300,-
Reflekser med hætte fra 475,-
Reflekser med stanniol fra 650,-
Helfarve fra 550,-
Kam reflekser fra 250,-

Produkterne der anvendes i frisør afdelingen er fra Unite & EVO. Kom ind og find din favorit.

Din frisør Skive tilbyder alle former for klip, farvning og opsætninger – book en tid online eller ring på 25942522

ANSIGT

ANSIGTSBEHANDLING SKIVE

Ansigtsbehandling Skive indledes altid med en meget grundig Face Mapping, som er en grundig hudanalyse udviklet af Dermalogica. Denne Face Mapping bruges til at skræddersy den helt rigtige behandling til dig og din hud samt den rigtige hjemmepleje så du opnår en sund hud.

Der tages hensyn til din hudtype og dine hudtilstande, herefter findes der frem til det problem der er vigtigst for din hud som første prioritet i den ansigtsbehandling der vælges, så den passer helt nøjagtigt til din hud.

For at opnå det helt optimale resultat er det vigtigt at du følger den rådgivning du får. Det kan indebære at du følger op på hjemmepleje med et eller flere produkter, så du opnår det helt perfekte resultat.

Det kan være du skal i et forløb med flere behandlinger og at du skal anvende produkter hjemme for at intensivere behandlingen, så du opnår det resultat du ønsker for din hud – en sund og smuk hud i balance.

Behandlinger:

Face Mapping/Skin fitness plan (hudanalyse)   99,-
Face Fit (10 min. behandling) 100,-
ProSkin 30 Ansigtsbehandling (30 min. behandling) 350,-
ProSkin 60 Ansigtsbehandling (60 min. behandling) 500,-
BioSurface Peel/Pro Power Peel  (kemisk peeling 40 min.) 500,-
Diamantslibning incl. maske 425,-
Diamantslibning incl. dybderensning og maske 475,-
Skin Bar Teen (hudanalyse + gennemgang af clear start)   99,-

På klinikken anvendes produkter fra det det internationale firma Dermalogica som har eksisteret i mange år. Produkterne er af særdeles høj kvalitet og utrolig effektive.

Produkter fra Dermalogica er helt uden fyldstoffer, kunstige farvestoffer, mineralsk olie, kunstige parfumestoffer og tilstoppende alkoholer. I stedet for anvendes der rene planteekstrakter og æteriske olier.

Dermalogica tror på sund hud og har eksisteret siden 1986, det vidner om stor erfaring. Mærket er verdensomspændende og nok et af markedets største brands.

De effektive produkter fra Dermalogica kan du købe her, vi er autoriseret forhandler og du kan tilmelde dig deres Kundeklub og opspare point.

HUSK AT MELDE DIG IND I DERMALOGICAS KUNDEKLUB HER I BUTIKKEN OG OPTJEN POINT, SOM DU KAN VEKSLE TIL LÆKRE PRODUKTER!

Clear start er en hudplejeserie der specielt er udviklet til behandling af ung hud med tendens til bumser. Book tid til en tur i vores Skin Bar hvor du bliver guidet til at bringe din hud i balance = sund hud.

BRYN & VIPPER

BRYN & VIPPER I SKIVE

Bryn & vipper i Skive farves og bryn rettes med voks og pincet i vippeafdelingen. Vores øjne og bryn giver os et mere markeret udtryk hvis brynene er vel til rettede og eventuelt farvet.

Vipperne kan farves så de virker mere naturlige og fyldige. Behandlingen afsluttes med at øjnene skylles i en mild saltvandsopløsning, så farverester fjernes og irritation af øjnene undgås.

Bryn Farvning 95,-
Vipper Farvning incl. skylning 120,-
Retning af bryn med voks eller pincet 120,-
Farvning af vipper, bryn samt retning af bryn med voks eller pincet 275,-

Retning af bryn foregår med voks fra det australske anerkendte firma Lycon. Huden renses og der påføres olie så huden er intakt og ikke skadet efter behandlingen. Når der påføres olie er der samtidig færre smerter. Efter behandlingen påføres en lindrenede creme og ønsker du at dæmpe eventuel rødme kan vi påføre lidt dækkende makeupcreme.

Selve behandlingen foregår i et klinikrum hvor du ligger på en behagelig briks med beroligende musik i baggrunden. Resultatet bliver meget bedre da du ligger behageligt og behandleren har en rigtig god arbejdsstilling.

Bryn & vipper der er farvede og vel tilrettede giver dig et mere markant udtryk i ansigtet. Book på 25942522 eller på linket.

HÅRFJERNING

HÅRFJERNING I SKIVE

Lycon voksen er yderst effektiv og fjerner al uønsket hårvækst. Alle voksbehandlinger indledes med en grundig afrensning, og ved de fleste behandlinger anvender vi olie, så smerterne reduceres væsentligt.

Alle voksbehandlinger afsluttes med beroligende pleje og der tjekkes altid efter med pincet.

Hele ben  fra 395,-
Fra knæ og ned  fra 325,-
Bikinilinje  fra 150,-
Tanga fra 200,-
Armhuler  fra 150,-
Arme  fra 240,-
Ryg og skuldre  fra 325,-
Mave & bryst fra 325,-
Overlæbe og hage 210,-
Overlæbe eller hage 120,-
Ansigt 250,-
Bryn 120,-
Mange kvinder døjer med hårvækst i ansigtet og det bliver ikke mindre med alderen. Ved at fjerne hårene med voks er området fri for hår i 4-8 uger.
Hårfjerning i Skive er effektivt og meget skånsom for huden samtidig er der meget lidt smerte forbundet med behandlingen, da der påføres olie inden selve voksningen og det er kun de uønskede hår der fjernes og ikke huden.
Er du en af dem der får indgroede hår efter en hårfjerning med voks, så kan du med fordel anvende en hamphandske og tørbørste området blidt, det får det indgroede hår til at løsne sig.
Hårfjerning i Skive med voks fjerner effektivt al uønsket hårvækst, hårene bliver væk i 6-8 uger. Book nu på 25942522 eller online på linket.

HÆNDER & FØDDER

SHELLAC I SKIVE PÅ HÆNDER OG FØDDER

Shellac i Skive giver smukke hænder og fødder og det er noget vi alle gerne vil have, det viser meget af vores personlighed. Jeg kan hjælpe dig med at få flotte negle både på hænder og fødder. Vælg mellem det franske look, helfarve og Chrome effekt, du kan tilkøbe glimmer og sten.

Hænder & fødder forkæles i vores negleafdeling med produkter fra CND og det berømte Shellac.

Vore hænder og negle er det første indtryk andre får af os når vi giver hånd og hilser på folk, derfor er det vigtigt at de er velplejede og ser smukke ud.

Alle neglebehandlinger indledes med tilfiling af negle og tilretning af neglebånd, så der skabes det allerbedste grundlag for en eventuel lakering eller polering af dine negle.

Manicure 350,-
Manicure incl shellac/lak 550,-
Shellac incl. mini manicure 325,-
Pedicure 350,-
Pedicure incl. shellac/lak 550,-
Mini Pedicure incl. shellac/lak 350,-

Pedicure indledes altid med et lækkert fodbad med badesalt, det blødgører huden og neglebåndene. Negle og neglebånd rettes til. Hård hud kan ikke fjernes helt, der anvendes en fodfil og overfladisk kan vi fjerne lidt. Har du meget hård hud skal du søge en fodterapeut. Shellec påføres som helfarve eller fransk look.

Shellac i Skive giver smukke hænder og det er de originale produkter fra CND, Shellac har en holdbarhed på op til 3 uger hvis du passer godt på hænderne. Ring og book tid på 25942522 eller book online på linket.